Followers

Thursday, December 1, 2011

CEPAT tengok sini !

Assalamualaikum..
Saya dah habis spm. YEAY ! *Selok
ni ade nak bagitahu satu benda ni. bagi sape2 yang berminat nak buat cornrow. 
boleh lah try buat dengan bobyy 
sangat kemas.
tak mahal pun murah sahaje. satu row cuma rm8 sahaja.
untuk apa2 pertanyaan boleh terus tanya.
ehemmm. malu bertanya sesat jalan so ringan2kan lah mulut untuk bertanya ye.
selain dari itu, nail painting juga ade dibuat. 
sangat cantikkkk dan tak mahal pun.
sebelah tangan rm18 tetapi kalau sepasang tangan hanya rm25.
so pandai2 lah membuat pilihan.
kat bawah ni ade contoh2 gambar2nya.

apa2 just pergi kat bawah ni:






dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

3 comments:

Anonymous said...

Kerja bagus...saya suka cornrow...

duniapadamataaku said...

kalau nak buat bgtahu la ye. :)

Ashi said...

mu tak dok keje nak buat ke