Followers

Saturday, October 29, 2011

HAI


SALAM.

lama betul tak update blog. lagi berapa hari dah nak spm. cepat betul masa berlalu. rasanya baru semalam jejakkan kaki dalam alam sekolah menengah ni. haih. sekarang nih dalam kepala otak saya asyik fikir keseronokan lepas spm nanti. eksited lebih ni. ilmu kat dada pun rasanya belum cukup lagi.
memang berdebar rasanya kat hati ni. kalau boleh nak je mintak agar masa diberhentikan. dapat sikit cover apa2 yang tak dapat lagi ni. hehe.
jadi dalam minggu akhir sebelum nak exam ni, kita usaha lah sebaik mungkin okay pelajar2 tingkatan lima?
dekatkan diri dengan ALLAH , insyaallah segalanya akan dipermudahkan. amin.
sama-sama lah kita berusaha sebaik mungkin. kejayaan takan datang tanpa usaha.


nota: mintak maaf ye kalau ada buat salah , doakan lah saya. :)
dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

No comments: