Followers

Saturday, August 20, 2011

budak. __'

negara sekarang makin maju.
banyak pencapaian yang dapat dicapai.bangunan2 pencakar langit tersergam indah.
negara maju , ekonomi maju , rakyat pun maju.
bila rakyat pun maju.
anak2 kecil pun naik maju lah juga. dah ada blog, facebook, twitter dan macam2 lagi.
malangnya bila semua nya dah naik maju, perpecahan mula berlaku.
contoh yang paling ketara,
disebabkan Mark Zuckerberg, muda mudi sekarang ni asyik bergaduh saje.
ada je yang tak puas hati. fitnah sana, fitnah sini.
benda kecil je. haihhh. payohhhh.
semua nya jadik punca perpecahan.

ape kata macam ni.
sekarang ni semua dah majukan.
budak2 pun dah majukan. apa salahnya kalau semuanya berfikir dengan betul.
bila dah maju semestinya pemikiran pun kena majukan.
jadi lihat betul2 apa yang sala.
sama2 kita pulihkan dan betulkan. :)





 nota: sama2 kita cuba yang terbaik. :)
dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

No comments: