Followers

Wednesday, April 6, 2011

terima kasih awak !


555? cantik kan no. ni.
terima kasih kepada syafiq salim
kerana sudi menjadi pengikut bagi blog saya ni. *haha.. pengikut ? skema ayatku
award kat atas ni tidak lah seberapa, simple je. dan kalau perasan belakangnya gambar aku. HAHA
ini untuk mengahargai awak, syafiq,
apa-apa pun..
tanpa orang lain yang menjadi followers kat blog ni
tak mungkin lah kita kan mencapai angka ini bukan ?
TERIMA KASIH SEMUA !
jadi bagi mereka yang membaca blog shafa..
harap2 semua pergilah menjenguk blog syafiq ye. tekan SINI.

nota: maaf aku perasan macam aku popular. HAHAHA. apa? tembak karang ! :P
dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

11 comments: