Followers

Thursday, April 14, 2011

contest: kami fotogenik !




ok ! lagi sekali join contest tapi tak pernah menang pun HAHA. saya ditag oleh kak fi. 
syarat2 contest ini.
1-sila menjadi follower belog The Lady & Mr Vampire. :D
2-sila ambil banner di atas dan link kan ke entry ini.
3-sila sertakan 3 gambar anda yang FOTOGENIK.
4-ni bahagian yang penting. *sila dengar betul2!*
~gambar pertama ialah gambar solo
~gambar kedua ialah gambar duo
~gambar ketiga ialah gambar secara beramai2
5-contest ini akan bermula sekarang iaitu 22 Mac 2011 dan berakhir pada 1 Mei 2011.
6-setelah selesai, sila pastekan url anda ke ruangan komen yang disediakan :D
7-jangan lupa tag 5 orang rakan anda yang FOTOGENIK dan pastikan mereka juga mengetahuinya.
8-selesaikan slogan di bawah :

kami rasa kami patut menang contest ini kerana . . . . . . . . . . 


gambar yang pertama:




gambar yang kedua: 
gambar yang ketiga :

ok. sekarang masa nak penuhkan slogan.
ehmm.ehm.. kami rasa kami patut menang contest ini kerana kami sememangnya sangat cantik apabila bergambar. kami mempunyai senyuman, gaya dan aura tersendiri apabila bergambar. Kami pantang berjumpa dengan apa2 jenis kamera sekalipun pasti ingin mengambil gambar. Kami mmg layak untuk menang. sekali lagi saya tegaskan kepada para juru, kami memang layak untuk menang contest ini kerana kami memang fotogenik. HAHA. dan bagi pengetahuan parajuri kami pernah dipanggil untuk menjadi cover depan majalah ELLE tetapi kami terpaksa menolak kerana kesempitan waktu. *haha. ok. ini mmg tipu. :) SO. HOPE parajuri buat pilihan yg sebaik mungkin ye. :)

mereka yang di tag: 



dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

8 comments:

aiman rashidd said...

thanks thanks thanks .

goodluck !

The Lady & Mr Vampire said...

heay!! haha. thnkz coz join it ;)

keep up to date with belog ok to see what happen next! hha

Nurhafizah p i j a said...

tengs tagged =)

duniapadamataaku said...

:) no hal la

Arol Mubin said...

Amboi, posing sakan! Hehe. Btw, good luck yeah! :)

Entri terbaru : Ada Orang Rasa Blog Arol Patut Popular - Biar Betul ? ;D

duniapadamataaku said...

tengs arol. hehe

aiman rashidd said...

ada masa nanti boleh lah join tapi tak fotogenikk*** salah eja . HAHAHA

duniapadamataaku said...

:)