Followers

Tuesday, February 1, 2011

pain

sakit ouhhhh
hari ini bertanggal 1 feb 2011 saye tidak hadir kesekolah... ouhhh.. ta sihat ye. bukan sengaje2..
mmg sakit sgt perut... was like ouhhhh hurt nyeeee.. sakit nak bgn.. period pain or menstrual cycleso kwn2ku yg girl msti ade yg pernah alamikan ? yg tak prnah uh bersyukur laa,,,  sgt sakit..
tady jln2 kat google then bace la tntg masalh ini.. this is fer knowledge la.
setengah orang ni setiap kali kalau period datang kenalah berjumpa ngan doktor untuk mendapatkan pain killer or suntikan untuk menahan kesakitan. Ada pulak tu mengamalkan bertungku semasa dalam period untuk mengelakkan kesakitan berpanjangan. Ada juga yang mengambil produk supplement untuk mengurangkan kesakitan semasa datang bulan.
so sape2 yg tahu care2 nak mengatsinye lagy bg tahu la yee.. 


nota : saya ambil pill dan minum air masak .. hasilnye alhamdulillah da oka sekarang..
dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)