Followers

Friday, January 14, 2011

*aku biarkan kau pergi walau ia sgt sakit


sgt sakit.. mencarik-carik... walau sume org tgk aku ok. walau  org tgk aku happy , aku gelak, aku senyum tapi tu tak sama macam ape yg ade dlm hati. mungkin da lama kau pergi dari aku. tapi satu hal yg kau tak tak tau , itu hanya fizikalnya bukan batin. aku tak kuat. ingat an ape yg ad dalam memori aku mungkin ia da tak ade dlm minda kau tapi bukan aku..

sekarang aku lepaskan kau dgn serela-rela hatinya.. aku nak kau jadi lembaran terakhir dlm buku lapuk aku..
aku akn simpan ia betul-betul dkt satu tmpt yg susah utk diingt... tapi lau kemelaratan melanda aku akn buka balik umpama tgk memory card yg lama... hasil rakaman kisah kita.. tapi ia hanya waktu kemelaratan la.. in emergency case...

kasih aku pada kau tetap akn ade, takn penah mati mcm tu je cume mungkin kau takan sedar. smpai bila pun ia ada walau dtg hnye dari jauh.. jujur rase kosong ade dekat jiwa mase kau pergi tapi aku kene tau kau ttp akn pergy kalau bukan sekarang mungkin satu ary nnty..
dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

No comments: