Followers

Monday, January 17, 2011

aku ade susah kan kau ke?
aku ade susahkan kau ? ade susahkan kau ? ataupun kau ? ade aku susahkan sape2 ke ?
mungkin mata kau yg menyampah tgk aku. so aku bagi cadangan bile kau nampak aku kau tutup je mata. pejam rapat2.. sebab aku pun tak nak ditengok oleh kau.. honestly tegur la lau kau nak tapi semuanye ade care kan..
tak perlu la nak ckp  mcm uh.. mungkin la aku tak perfect mane , and mmg aku ade salah pun tapi lau kau kawan kau tau ape ptt kau buat.. tak perlu la nak push2..  maaf lau aku ade buat org sakit aty atau sakit mate dgn aku. tapi as long aku tak hipokrit dan jadi diri aku harap sume faham.. kalau kau secara jujurnya ingin ke berkawan dgn org yg hipokrit tak jadi diri sendiri ? org selalu kate lau ` kite miskin jadi je diri kita tak perlu belagak kaye. walaupn kau miskin aku ttp kwan kau. tak perlu jadi diri org lain' tapi sekarang ni bila im be my own self.. bnyk mulut yg bunyik lak.. tegur tak salah tapi ade care... lau kau kawan kau kene support kawan..
cube bawak dea jadi baek.. bukan nak kate mcm2.. jgn bunyik la. diri kau pun ade bnde buruk yg kau tak leyh ubah kan ? juz be urself and try la jadi kawan yg baik dgn menegur tapi jgn push.. let them be themselves without being such a hipokrit person !


dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

No comments: