Followers

Tuesday, December 7, 2010

si ayuu..


gadis kat atas ni adalah salah sorang kawan baek aku.. dea baek sgt.. haty dea lembut bagai an tisu tandas... eh3.. silap la,, tisu muka la.. hehehe.. jgn marah tau nek.. name gadis ayu kat atas niyh adalah. syarifah fatin athirah bt. syed badarudin.. tapi lebey di kenali dgn pnggilan nenek ! haha.. dia da maki ayu tau..  skunk niyh dea  skola kat sm sains seri puteri... dia da makin ayu.. khabarnye bila makan da sopan.. tak mcm dulu .. gelojoh sgt.. hehe.. bagus lah nek.. kau da feminin... hehehe..

tengs sgt semalam biler aku sedey kau terus call.. tnye khabar aku... biler da cakap ngn kau ,, baru la hati aku niyh rase lega siket.. kau la kawan aku.. aku syg kau... terima kaseh utk semua yg dulu mase kite dok ostel same2..

aku pun nak mtak maaf jugak kalau selame kite kenal aku ade buta kau terase er ape er.. and sorry bub aku, kau penah terlalu sedey.. sory sgt.. sku engt nak wat kau lebey hepy tapi tak tau plak jadi mcm uh .. tapi skunk niyh kau da ade peganti kan ? hehe.. aku doa kn kau bahagia dgn si dia... pujaan hati kau.. abg alif.. hehehe...

p/s: utk alif sile jage nenek aku niyh baek2!! lau kau sakitkn aty dea .. aku smack down kau!
dan nenek,, aku harap kita kawan sampai mati ,, itupun lau kau nak la... hehe




dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

No comments: