Followers

Thursday, December 2, 2010

lupe diri !

dea remove aku... acc aku ta kesah pun.. cume terbit sedikit rase dihati ni perasaan kecewa..
betapa bodohnyer diri kau buang kawan sebab perempuan !
kau lupe sape aku dulu? acc.. bukan aku sorang la kawan2 yg laen pun dea lupe jugak hnye disebab kan fakers uh.. dea buang kawan ! hinenyer kau ...
lupe diri.. mcm nilah rupe nye habis madu sepah dibuang.. ehh2.. silap la... itu laen.. kau bukan penah rase ape2 pun dari aku.. bagai kacang lupekan kulit la.. walau seribu kali syg kau kat dea pun.. cehh.. mcm drama kat tb3 la plak... haha.. balik pada topik.. lau satu ary nnty kau susa kawan jugak yg kau akn cari...
kadang nmpk macm digunakan la,, alaa mcm dlm cter asmara uh.... digunakan utk jadi kambing hitam agar jadi bapak pada ank haram zaliya uh.. eh2.. ape aku merapu ni.. suda2.. nnty korang makin muak plak bace blog aku niyh.. tapi ade aku kesah ??? lau muak sape suruh kau bace ??? ade aku suruh tak kan ???
tapi tak ape la..  utk kau si lupe diri mcm tanggang aku doakan kau bahagia je... and utk ape yg kau penah tolong aku juz thanks oke..
now kite bukan kawan lagi.. kau yg buang aku mase kau susa aku tolong tapi kau tak ingt.. tak ape... no biggie la.. juz go with ur life!


dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

2 comments:

Cik Zatie !xora said...

relax dear...stay cool ( ^_^ )

sukehatiaku said...

hehe.. ye la zatie.. cool la ni.. cume kecewa pernah berkawan dgn org yg sejenis lupe daratan.. HAHA