Followers

Wednesday, December 29, 2010

harimau malaya !!


skuad kebangsaan
pada tngl 26 disember 10 mlaysia telah memenangi final(1)... harimau malaya tlah berjaya menjaringkn sbnyk 3 gol di jaring pihak lawan.. pelbagai ketidakpuashatian oleh penyokong2 indon mengenai keputusan ini..
ada yg kate indon kala sebab laser la, sebab pawang la.. and watever la yg  tuduhannye tiada asasnye..tak kisah la tapi yg muktamad malaysia menang final petama sebnyk 3 berbalas kosong ...

final(2) telah diadakn di indonesia.. pelbagai masalah yg telah timbul kononnye mcm sesi balas dendam la ni.. skuad kebangsaan terpkse sedia dari segi mental dan juga fizikal,,, walaupn tewas di sana sebnyak 1 berbalas 2.. tetapi MALAYSIA JUARA !! hahaa.. mcm dlm paper yg aku pagy tady.. garuda hanya dapat asap.. bukan aku yg kate ekh.. paper uh yg tulis mcm uh.. hehehehe....

secara prof nyer kita kena la terima hakikat kan.. da name pun maen bola msti ade yg kala dan menang.. bagi yg kala kena la terime,,, mane tahu laen kali indon menang..  pape pun aku salute pemain malaysia!!
mereka telah bermain dgn bertungkus lumus!!

 i love malaysia !!! sya bngge jady ank malaysia...♥♥  



dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

No comments: