Followers

Friday, November 12, 2010

semalam

semalam nak post sal bnde niyh. tapy malas sgt tgn nih na menaip.. so waktu tenghari yg busan2 niyh.. nak mcg shawal ta ade kdt.. nak kua bontot niyh malas nak bergerak.. so aku rajen2 kn la jari aku niyh nak menaip tntg cerite smlm..

semalm.. kiteorg lepak2.. tmbh2 agy cekgu ta ade an.. mmg baek punyee la... hehe.. bestt ! duk borak2.. cerite2.. bez ! rmbut kau keras la beb ! haha.... berombak2.. hehe

then ptg uh aku kuar mnyundal dgn nonat... first nak bawak moto aku.. tapi mls lak... agpun baru pas basuh.. then decide la nek moto si nonat uh.. moto belalang.. hahaha.. tapy aku la yg bawk .. mcm biase la.. lau nonat yg bawak mmg lmbt la smpai.. tak pun mmg akn lnggr org,, dea ta kai spec tapy pkai lens yg ade power uh.. tapi.. still tak nmpk org ! stiap kali bawak moto msty nyaris2 akn langgr org.. haha.. cam haram !

so aku yg bawak,, g la jln shortcut nak g inderapura uh.. otw nak g uh... mmg cm bongok la... lau pompan yg naek moto msty ade laky2 karot yg akn follow.. so ape agy... aku pun bawak la laju giler.. mmg terbaek la.. jaln lurus la katekn.. cam minah rempit je.. tapi AKU BUKAN tau.. tgh bawak laju2 uh.. tetibe ade la bil melekat kat kaki aku... ak nak amik la .. then nonat pn jerit mcm sial.. tapy steady la... ta jatuh pon... stay aje di jalan yg lurus uh.. haha..

nak masuk je lorong dekat ngn tempt nak snap2 uh tibe2 ramai kot budak laki.. tapi sume rambut mcm mawi.. botak2 gitu.. rupenye budak mahad.. tgh kemas2 sebab kat tepi uh ade sekolah mahad tahfiz.. aku engt an baek baek2 la. tapi name pun laky an... lalu je motor kiteorg kat situ.. emm ,, mulut pun muncung aje la.... buad bunyik yg selalu uh..

turun je motor setup2 rmbut.. then snap2 la.. cam berok ajeee... haha.. terloncat2.. ngn jmbtn yg da uzur seb baek ta jatuh.. tapi serius la.. mmg cantik pemndgn kat situ.. dgn chaye matahri nyee.. mmg indah la ciptaan allah.. tapi mmg ta leyh tahn bnyk giler nyamukk ! free je dea isap darah aku.. sabar je la..
bez la tmpt uh !! terbaekkk ! tgk la gmbr ni..



dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)