Followers

Thursday, November 18, 2010

muke2 riang !

haha.. dgn keskitan yg melande sekarang niyh.. al mklumla .. jatuh moto an ... tak kesah la.. bukan itu yg aku nak story mory an..

nak dipendek an lagy my story niyh... kawan aku dtg ruma ( fida ) , quite lame la tak jumpe dea,, then borak2 la... terasa rindu pulak la dekat tiqah ! my old classmate... so ape lagy,, dgn bdn yg sengal2 melande diri niyh.. aku gagahkan jugak la naek moto mmbawa ngn si fida niyh pergy kerumah tiqah.. te tapi sebelum uh ape lagy.. berehat sebentar la... snap2 gmbr ! HAHA... lihatlah wajah2 keriangan kami niyh.. hehehe





sesudah beriang ria ! barulah kami sampai kat rumah tiqah ! then bermula la hot chat ! hahaha... mcm2 story kuar... itu lah inilah..  lepas tu kami pun beransurlah pulang...

mlm tu,, kaki aku sakit sgt !! nak gerak pun susah.. itulah padah nye kalau tak sihat jgnlah belagak mcm org yg sihat, segar bugar,, padahal badan sakit uh.. sedar sikit shafawati wehhh !! HAHAHA



dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

No comments: