Followers

Thursday, November 11, 2010

5 bulan je !

dgn ini bertarikh 11/11./2010 genap 5 bulan aku cple dgn anak jalil ! 5 bulan je kot. tak lame mcm org laen.. belum genap setaon agy.. ah ! kesah ape... aku nak jugak post sal niyh ! walaupn sekarang niyh agak penink2 n slseme bub maen ujan lik skola tady ! al-maklumlah exam da habes !!! hehehe
eh... melalut bnde pulak niyh.. suda2.. kembali kpd topik yg asal..

 
hah 1 msty ade yg kate baru 5 bln kot.. org laen lagy lame.. ahhh ! peduli ape.. aku ta tnye pun ! lau ta suke jgn bace blog aku..

 
sebenarnye aku engt tarikh kiteorg cple 10 hb.. so aku da tnye smlm kat ank jalil uh.. 'ary ni ary pe..' then dea ckp 'ary rabu n dea kate sok tarikh cple'.. haha da gabra kot bub salah tarikh.. malu.. tapy aku cover cakp saje nak tau ary ni ary pe... hehe

 
seronok kot ! ye mungkin dea belum jady yg paling lme aku caple ! tapi,,, aku syg dia. mkin lame makin syg.. walaupon asyik2 gado.. walaupn asyik ade aje yg tak kne! tpy aku syg dea sgt !! cnte sgt!

 
mase cple mule2 dlm haty pon eksited semacam ngan dea.. :
* mate dia.. WAH !! mengancam sgt ( walaupon sebenarnye bulat semacam )
*sore dea .. ATOI~  merdunye tmbh2 agy biler dea nyanyi ( padahal tak pun! mcm katak ade la.. HAHA)
*idung dea mancung kot ! mcm hirtik roshan! oh nooo ! tergoda sgtt... ( padahal idung dea besar kot )
*wanginyer dea biler dok sebelahh ! ase nak ciom2... ( realitinye badan dea busuk mcm org bawu lepas mandi kat tempat sisa kumbahan )

 
tapi sekarang,, tak kot !! hehehe.. tak kisah laa... walau ape pon kau aku cinte kau sgt !
dgn kau ,, aku gelak !! dgn kau aku sakit haty!! aku selalu marah2 kau.. selalu merajuk tak kene tempat tapi aku buad mcm uh bub AKU CINTE KAU ! dgn org laen org tak buad mcm uh... :)

 
ye ! kamu tgh mrh org an ? emm.. SORY if org sakit an aty kamu.. hary ni genap 5 month kite together hope kamu leyh tahan ngn pangai org yg gedik niyh.. hehe.. Org rendu kamu sgttt !!

 
 
dan last ini amaran keras ! kau kene selalu engat ni tau shwal : 
  • aku syang kau sgt
  • aku selalu teringat kn kau.. setiap mase..
  • aku rendu kan kau.. sgt3!!
  • aku nak selalu dgn kau
  • aku cintakn kau
  • JANGAN LUPEKAN AKU !
dengan rase kaseh sayang,,
shafawati
dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

No comments: