Followers

Sunday, October 24, 2010

SI GEDIK ♥♥



dia baek, dia cantek, dia comel cgt3 ! hehe.. name dia yusrina amira bt yusof ! shes my classmate and my soulmate.. HAHA... dia manje, die nakal , and paling penting dia sgt GEDIK same goes to me la..!! heheee,,,
dia selalu dgr segala masalah saye, dia tempat saye mengadu,, kami kongsi segala cerita sama2 ...hehehe...
dia terima saye ape adenyerr, tak penah komplain with my style,, eventhough now shes wear hijab tapi otak dia giler2 sgt (masuk air la katekan !),,,dia selalu bagi nasihat kat saye .. dia kawan yg COOL.. tengs sygg bub jadi kawan saye!! bersyukur sgtttttttt kamu ade ...♥  :)
dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

1 comment:

yusrinayusof said...

hahaha..bangge dan terharu ! sumpah ! terimakasih darling ! hehe