Followers

Wednesday, October 13, 2010

oke ! nak tulis ape pon.. sebenarnye tak pasti agy niyh..
hmm.. oke larh ckp sal diri aku.. and bende niyh baru aje brlaku..
is that wrong if i not wear hijab and if im not wear it is that mean im bad ? oke aku tau.. mmg salah ! sebab bnde uh wajib... tapi tak bermakne aku ni jahat !!
ape? ingat lau orang pakai hijab ni baik sgt ke ? hello ! tak semestinya oke.. aku tau aku tak ade larh baik sgt tapi jgn la smpai perlu buad2 cerite yg aku ta penah buad ! tu fitnah oke ..
it doesnt mean org yg pakai tudung niyh suci sgt ! sekarang niyh ramai aje org yg pakai tudung tapi perangai lebey terok dari yg tak pakai hijab !
banyak lah yg kite boleh tgk sekarang ni..
hah ! cube kalau pegi town.. perghh!! yg tak pakai tudung tu bukan maen lagi berkepit smpai angin pon taleyh lalu takot sgt lah pakwe die ilang.
itu tahan lagy larh.. ini ade pulak aku nmpk, bila lalu kat tangga MEGA uh.. uishhh.. bnyk betol filem porno aku tgk free ! touching2 sane larh sini larh..
hah ! ade jugak kalau dekat tempat karok uh! hulamak.. bukan main agy dudok beribe.. padahal pakai hijab uh .. masalh org mcm niyh larh yg mencemarkan kemulian org yg berhijab..

and for sure ! now .. org yg pkai hijab niyh bnyk yg da lobos ! jdi jgn fikir kalau anda bertudung mknanye diri kamu baik sgt ! jgn berselindung disebalik tudungla.. aku tau aku tak larh baek mane pon,, tak ade larh smpai ta sentuh lelaki langsong tapy at least tlg la jgn berlagak anda baik kerana bertudung! kdang2 yg kai hijab niyh lagy busuk hati nye !

p/s : tapi tak semua yg berhijab jht ade yg baik and i salute them !
(and my father said if nak pkai tudung pakai larh betol2,, and ikhlas kerana nak memakai nyer)
dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

No comments: