Followers

Sunday, September 26, 2010

ouh my god !!!

tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!
uh aje yg mampu aku kate... sedey cgt3 kot!!!!
ase na bunuh diri ajer ... ya allah knpe jady giniyh ....
citer dye giniyh sbnrnye... aku g umah nonat bub na wat curl.. n before uh aku cuci larh rmbut dea.. bub rmbut dea da keras sgt bub bnyk gune hair spray ag pon salon kak na uh off ary ahad, jady aku cuci tolong arh cuci rmbut dea then dea pon cuci arh rmbut aku skaly..

nonat ni part timer tat salon kak na... dea bawu balajar buat spiral curl jady dea try arh kat rambut aku,, n its quite good n cute.. aku suke! cumel gak larh... walaupon saket kulit pale aku kene iron uh!! hehehe... agak klakar jugak larh... then pas da curl uh.. nonat tnye arh , `eh, lau aku cut rmbut dpn niyh tape an ??' then aku jawab kau buad larh pe kau na...
pas dea potong.. aku kak mate.. ouh noooooooooooooooooooooo !!!!!! aku ta suke.. rilly hate it.. rase mcm ,,,, aduiiiii ta dpt na kate arh !!! sgt menyesal larh !

aku pon cuci rmbut semula then kering an rmbut untuk tgk rmbut aku oke ew tak .. n it rilly hurt.. ta oke kot !!! ouh.. tidak !!!!!!!! menyesal sgt ,,,,

korunk na tgk ? nah amik niyh tgk arh !!!


gelak arh !!! klaka annn ??? adooiiiii...

ni gmbr proses mse uat curl uh... nah tgk arhh !!!





aku sgt sedey sekarang !!!!! ouh noooo !!!!

dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

No comments: