Followers

Tuesday, September 7, 2010

kita

aku dan kau.. kisah kite laen an.. laen dari laen.. hurm.. mungkin agak susah utk org len fhm ape yg aku rase.. n mungkin kau jugak akan fikir nape la aku niyh susah sgt na terime n percaye ape kau ckp.. mcm yg aku kate mungkin aku belum fhm kau n belum boleyh terime care kau.. jujor by,, i rilly love you... ilysm !!!!

tapi owg ta leyh trime care kamu,, owg da bgtau tat kamu ape yg owg nak,, kamu dlm edopt niyh sume org kene berubah,,, ape kamu nak kite mcm niyh ajeee???? og betul2 ta fhm nape kamu ta leyh buat!! bukan nye dgn awek dulu kamu mcm uh jugk... lau betol kamu syg owg nape ta cube buat owg lebey epy.. bukan mksudnye kamu ta wat owg epyy sejak kite caple.. owg epy ngan kamu , kamu wat owg bahgie,, tapy masih ade yg kurang lagy,, entah la.. mungkin masalahnyeer dtg dari aku.. mungkin aku belum fhm kau lagy,,

owg nak kamu tau bile kamu ckp beby i love you, serious, im melt by!! tapy,, bile org sedar care kamu tibe2 owg jady beku balik,, hehe,, owg nak kamu tunjuk,, jgn ckp ajee... tapi owg sedar mungkin kamu belum sedia kot.. belum cukop berani.. mungkin...
hmm... tapy by,, 3 bulan uh satu mase yg aGAK panjang... setiap ary owg tgu kamu .. biler kamu na buat,,, tapy tade ... lau by bace post niyh,, owg arap by cube la.. if ta boleyh jugak.. ta pe laa... :)

si penulis *

dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

No comments: