Followers

Friday, December 7, 2012

jodoh itu rahsia Allah.

setiap kali pertemuan pasti akan ada perpisahan bukan?
itu lah realiti kehidupan.
cuba untuk melupakan adalah jalan yang terbaik.
jangan pernah menyesal, pengalaman mengajar kita.

tunduk bawah.
tenung kaki.
luar nampak ganas. bahasa nampak kasar. jiwa nampak brutal habis.
hakikatnya... diri sendiri je yang tahu.
memerlukan tempat berlindung.
banyak ketakutan yang perlu diatasi sendiri.
lemahnya..

Cinta, mungkin terlalu awal nak mentafsirkannya.
mungkin salah jika terlalu banyak meletakkan harapan.
terlalu bodoh mempercayai seseorang sehingga ditipu. itu fenomena biasa.
tidak sefaham itu juga masalah biasa.
kita sepatutnya lebih pandai untuk mengatasi tetapi hakikatnya tidak.

lemah, lemah, lemah.
itu yang ada. hmm






dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)

Saturday, July 28, 2012

matrik gegurl. haha

:)
kini saya dah makin meningkat dewasa. tiada lagi gelaran budak sekolah.
now saya budak kolej. hehe. pergi kelas pukul 8 okay. bukan pukul 7.30 lagi. haha
jadual kat matrik memang pack gila. rasa macam takdek masa nak fikir benda lain selain dari quiz and test.
boleh dikatakan setiap minggu mesti ade ah. tepu lah kepala kita nak study.
tapi boleh kata duduk matrik ni best lahhh jugak. seronok bagai. 
macam2 manusia aku jumpa. hah. majoriti budak terengganu dgn kelantan lah.
ape lagi, mula lah belajor cara cakap diaorg. haha. tapi buruk sikit lah bila dgr aku yg cakap. :)
jadi sekarang aku nak sambung study. babai. :)

nota kaki: tutup lampu awal sikit eh. panas lerr

dah bace, komen la ye. tekan like sekali.:)